вул. Софіївська, 69а, м. Кременчук, 39600, E-mail: kr.kcprpp@gmail.com
 
Електронна військова бібліотека Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Електронна військова бібліотека Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Електронна бібліотека Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Основні напрямки викладання предмету «Захист України» визначені відповідним Рівнем стандарту, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 23.10.2017 № 1407.
Відповідно до нього метою предмету є формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.
Підготовка учня 10-11 класу повинна бути максимально наближена до підготовки солдата в Збройних Силах України, щоб після закінчення навчального закладу швидко адаптуватися до військового середовища уже володіючи первинними військово-прикладними навиками.
Тому керівництво Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки прийняло рішення узагальнити та створити військову бібліотеку з посібників, методичних рекомендацій та настанов відповідно до яких у Збройних Силах України проходить підготовка військовослужбовців. Представлені матеріали розроблені з урахування бойового досвіду отриманого під час відбиття збройної агресії Російської федерації.

 

 100 Всього переглядів,  1 сьогодні